Episode 3

full
Published on:

23rd Jul 2021

Waar begint de zoektocht naar mentoren?

Welkom bij 'APK voor ondernemers'. Mijn naam is Sebastiaan Hooft. In deze episode beantwoord ik de vraag: "Waar begint de zoektocht naar mentoren?"

In 2017 publiceerde ik hét boek voor iedereen die duurzaam succes wil bereiken. 

Ik was namelijk een van de succesvolste ondernemers van Nederland, tot ik volledig crashte en bijna alles kwijtraakte. Ik raapte de brokstukken op en hervond mijzelf door te breken met mijn oude gewoontes.

Gebaseerd op gesprekken met meer dan vijfhonderd ondernemers van over de hele wereld en op de analyse van mijn eigen crash kwam hij tot een simpel systeem om een succesvol bedrijf te bouwen zonder er zelf aan onderdoor te gaan.

In het boek staan rake verhalen en praktische adviezen die grote impact op je leven zullen hebben. Maar het boek roept bij lezers ook vragen. Die ontvang ik vaak via LinkedIn en Twitter. In deze podcast beantwoord ik die vragen.

Heb jij een vraag over ondernemerschap? Ga dan nu naar mijn LinkedIn of Twitter en stuur mij een bericht. Je blijft volledig anoniem en ik beloof je dat je altijd een antwoord krijgt. Mijn boek kun je bestellen via Management Boek.nl of gratis lezen en luisteren via Storytel.

Show artwork for APK voor ondernemers

About the Podcast

APK voor ondernemers
Voor iedereen die duurzaam succes wil bereiken.
Welkom bij de populairste ondernemers podcast met bijzondere gasten uit de ondernemerswereld, gepresenteerd door Sebastiaan Hooft.

Sebastiaan Hooft was een van de succesvolste ondernemers van Nederland, tot hij volledig crashte en bijna alles kwijtraakte. Hij raapte de brokstukken op en hervond zichzelf door te breken met zijn oude gewoontes. Hij nam zich voor om nooit meer in dezelfde val te trappen.

Gebaseerd op gesprekken met meer dan vijfhonderd ondernemers van over de hele wereld en op de analyse van zijn eigen crash kwam hij tot een simpel systeem om een succesvol bedrijf te bouwen zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Sterker nog, met de vijf pijlers van Duurzaam Ondernemerschap leer je hoe je je carrière kunt versnellen of een burn-out kunt vermijden, maar ook hoe je kunt leven als een leeuw (goed eten en rusten op het juiste moment) en waarom idee en team cruciaal zijn voor duurzaam succes.

Rake verhalen en praktische adviezen die grote impact op je leven zullen hebben.
Support de show

About your host

Profile picture for Sebastiaan Hooft

Sebastiaan Hooft

Sebastiaan Hooft richtte twintig bedrijven op en is daarmee een van de invloedrijkste tech-ondernemers van Nederland. Hij stond in de Quote 500 van succesvolste selfmade ondernemers onder de 40. Hij is een veelgevraagd spreker en life coach voor talloze ondernemers; bovendien reist hij de wereld over als dj.