Boek

APK voor ondernemers

"APK voor ondernemers" is het inspirerende en praktische boek van Sebastiaan Hooft, waarin hij zijn uitgebreide ervaring en inzichten als ondernemer deelt om anderen te helpen succesvol te zijn in hun zakelijke en persoonlijke leven.

Het boek heeft niet alleen veel erkenning gekregen onder ondernemers, maar is ook enorm waardevol gebleken voor mensen met een burn-out en voor drukbezette individuen die op zoek zijn naar balans in hun leven.

In dit boek ontdekt u

"APK voor ondernemers" is een essentiële gids voor zowel beginnende als ervaren ondernemers, mensen met een burn-out en drukbezette individuen die streven naar zakelijk succes en persoonlijke balans. Het boek is geschreven in het Nederlands en is beschikbaar in fysieke, digitale en audioboek-formaten. Voor internationale lezers is er een Engelstalige versie met de titel "Redesign".

Lees hier een fragment uit APK voor ondernemers: link naar pdf

Bestel APK voor ondernemers

Bestel "APK voor ondernemers" nu via Uitgeverij Atlas ContactAmazon.nl, of Managementboek.nl. Luister naar het audioboek via Storytel.

Onderscheidingen

Boek Sebastiaan Hooft voor uw volgende evenement

Sinds 2015 heeft Sebastiaan heeft gesproken voor diverse organisaties en evenementen, waaronder Kamer van Koophandel, ING Bank, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Nyenrode Business Universiteit, Erasmus Universiteit, Universiteit Utrecht, Rittal Nederland en Eurosonic.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Sebastiaan voor een spreekbeurt? Neem dan contact op met hem via LinkedIn voor informatie of stuur een bericht aan info@apkvoorondernemers.nl.