Auteur

Over Sebastiaan Hooft

Sebastiaan Hooft, geboren in 1975, is een veelzijdig en ervaren ondernemer, auteur en spreker, met een passie voor het helpen van anderen om een evenwichtig en succesvol leven te leiden. Hij startte zijn eerste onderneming op 13-jarige leeftijd en heeft sindsdien een schat aan ervaring opgedaan als ondernemer in verschillende sectoren.

In zijn Nederlandstalige boek "APK voor Ondernemers" biedt Sebastiaan praktische tips en strategieën voor ondernemers die streven naar groei en succes, zonder hun persoonlijke balans en welzijn te verwaarlozen. Zijn unieke benadering van ondernemerschap is gebaseerd op zijn eigen ervaringen, evenals op de lessen die hij heeft geleerd van enkele van de meest succesvolle ondernemers en leiders in zijn netwerk.

Onderscheidingen

Sebastiaan heeft in de loop der jaren veel erkenning gekregen voor zijn prestaties en bijdragen aan het ondernemerschap. Enkele van zijn onderscheidingen zijn:

Deze onderscheidingen onderstrepen Sebastiaan's toewijding en passie voor ondernemerschap, en zijn vermogen om anderen te inspireren en te begeleiden naar succes en balans in hun leven.

Als techno-muziekproducer heeft Sebastiaan ook een creatieve kant en combineert hij zijn passie voor muziek met zijn ondernemerschap. Zijn muzikale carrière heeft hem in staat gesteld om zijn horizon te verbreden en nieuwe manieren te ontdekken om zijn boodschap van balans en succes over te brengen.

Boek Sebastiaan Hooft voor uw volgende evenement

Sinds 2015 heeft Sebastiaan heeft gesproken voor diverse organisaties en evenementen, waaronder Kamer van Koophandel, ING Bank, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Nyenrode Business Universiteit, Erasmus Universiteit, Universiteit Utrecht, Rittal Nederland en Eurosonic.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Sebastiaan voor een spreekbeurt? Neem dan contact op met hem via LinkedIn voor informatie of stuur een bericht aan info@apkvoorondernemers.nl.